Connection has lost...

Vilnius


De RRA-2022 marathon is de Rimi Vilniaus maratonas.

Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en ligt in het zuidoosten van het land. Het heeft een mooi historisch centrum met veel goed behouden gebouwen uit de baroktijd. Niet voor niets staan deze op de Unesco World Heritage List. Vilnius herbergt de oudste universiteiten in dit deel van europa. Opvallend is het enorme aantal kerken, zowel katholieke kerken als ortodoxe kerken. In de oude stad vind je klinkerstraatjes met huizen uit de 13e-19e eeuw.

Het is geen voor de hand liggende toeristische bestemming, daarom des te leuker om met de RRA te bezoeken!

In een stad die zo gastvrij is voor innovatie als vilnius, is het geen wonder dat de gemeenschap van tech-startups de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft doorgemaakt. Litouwen staat open voor buitenlandse investeerders wat gesymboliseerd wordt door de verschillende economic free zones. Het heeft ook jaren algemene ervaring in het werken met zowel bekende grote bedrijven, als kleinere bedrijven, waardoor Litouwen bedrijven een goede start kan bieden.

Vilnius heeft naast de marathon, een halve marathon en 10 km loop. De marathon is op 11 september 2022.

De Rotterdam Running Ambassadors organiseert jaarlijks een buitenlands marathonreis waarbij het sportieve wordt gecombineerd met een business programma.

Wil je bijdragen aan deze reis of wil je meer informatie over de RRA, meld je dan aan contactformulier of stuur een mail naar info@rotterdamrunningambassadors.nl.
(RRA leden kunnen via de activiteitenkalender op de website aanmelden)