Connection has lost...

WORK meeting bij LBC terminals


Ahoy, wie kent de Rotterdamse haven niet? Iedereen is wel eens mee in aanraking gekomen. Actief omdat je erin werkzaam bent of als passant tijdens een ritje van en naar Rotterdam. Grote opslagtanks en schepen geven een industrieel beeld van bedrijvigheid en een gevoel van: “hier gebeurt het!”. Maar wat er nou precíes gebeurt is voor velen van ons de vraag. We zien vaak alleen de buitenkant. Wat gebeurt er nu eigenlijk op een terminal? Hoe ziet het er daarbinnen uit en wat speelt er zich eigenlijk dagelijks af?

Op 21 september 2021 worden we ontvangen bij LBC terminals, eten eerst wat met elkaar en daarna krijg je van twee bevlogen managers het “echte verhaal’’ over het reilen en zeilen op een terminal. Waarom is het werk zo uitdagend en waarom staat veiligheid zo hoog in het vaandel?

Erik Kleine, general manager Europe en RRA lid, neemt je mee in de fascinerende wereld van LBC Tank Terminals. Een Rotterdams tankopslag bedrijf waarin alles draait om het optimaal bedienen van de klanten en hun uiteenlopende wensen en dat alles binnen de (logistieke) infrastructuur van de Rotterdamse haven.

Een belangrijk onderdeel van de haveninfrastructuur zijn de aanlegsteigers voor de schepen die hun lading afleveren aan of juist ontvangen vanuit de grote opslagtanks. AquaSmartXL is een innovatief bedrijf van Marlon Drinkwaard, dat met behulp van zelf ontwikkelde aquadrones inspecties uitvoert aan steigers. Hierbij speelt het verzamelen van data het weergeven in 3D modellen en de beoordeling door AI algoritmes een belangrijke rol.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers zelf ook de gelegenheid om met deze aquadrones te varen onder een steiger van LBC Tank Terminals en sluiten we af met een (vanwege strikte terminalregels alcoholvrije) netwerkborrel. Kortom: meld je aan voor deze RRA WORK bijeenkomst!

Voor wie is deze RRA WORK meeting?
Onze hardlopende leden vormen een brede vertegenwoordiging van het Rotterdamse bedrijfsleven en de Rotterdamse (semi-) publieke sector. Elk lid is vanuit zijn of haar leidinggevende of zelfstandige positie in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en promotie van de stad en versterkt de onderlinge business van de leden en hun organisaties.

Het evenement zal starten op 18.00 uur. De loacatie voor ontvangst volgt z.s.m..

Wil je deelnemen meld je dan aan via het contactformulier of stuur een mail naar info@rotterdamrunningambassadors.nl
(RRA leden kunnen via de activiteitenkalender op de website aanmelden)