Connection has lost...

Clinic Energiemanagement


Hoe verdeel je jouw energie? Over de dag, over de week? Waar valt winst te behalen voor jou, welke dingen die jou energie opleveren zou je vaker willen en kunnen doen, wat draagt bij aan meer energie en of een betere verdeling van die energie?

Hilde Berentschot van Berentschot Vitaal, deskundige op dit gebied, verzorgde op zaterdagochtend 13 mei een Clinic Energiemanagement voor de RRA en haar netwerk.

Het doel van deze clinic was bewustwording, inzicht in de diverse mogelijkheden voor het managen van je energie door de dag en week heen. En het verkrijgen van praktische handvatten hiervoor en een vertaalslag naar wat werkt voor RRA-ers en (hun medewerkers in) de organisaties van de RRA-leden.

Eerst een looptraining met opdrachten om uit te voeren dan te evalueren, en daarna een binnengedeelte met aandacht voor zaken die energie vragen en geven, en nog een aantal ademhalingsoefeningen.

De ochtend was georganiseerd door de Lifestyle-commissie van de RRA. Zo werken de running ambassadors niet alleen aan een gezond lichaam, maar ook aan een gezonde geest - en die twee zaken gaan ook altijd hand in hand.

Een impressie is hier te vinden.