Connection has lost...

Duurzaamheid in de praktijk


De Rotterdam Running Ambassadors (RRA) organiseert dit jaar een tweeluik over het thema Duurzaamheid. In juni hebben we kennis gemaakt met Picnic. CEO Michiel Muller en zijn team ontvingen ruim 75 leden en introducees in het gloednieuwe ‘Fulfilment Center 6’, in Berkel en Rodenrijs.

Nadat hij het Picnic-concept had uitgelegd ging Michiel in op het thema duurzaamheid. Duurzaamheid begint bij de efficiënte logistiek, de geheel elektrische bezorgvloot en de grote aantallen zonnepanelen op de daken van Picnic's enorme distributiecentra. 

Het tweede deel van het thema staat op 12 oktober aanstaande op het programma. De Rotterdam Running Ambassadors nodigen je hierbij graag uit voor een netwerkbijeenkomst met een forumdiscussie met als hoofdvraag "Hoe geef je duurzaamheid in de praktijk vorm in je organisatie?".

We worden vanaf 18:30 ontvangen in het nieuwe kantoor van OC&C Strategy Consultants in het Groothandelsgebouw (Stationsplein 45, Rotterdam). Bram Kuijpers, Partner bij OC&C, is hier onze gastheer en verzorgt een passend ontvangst met een hapje en drankje. Het programma start om 19:00.

Drie inspirerende sprekers nemen ons mee in wat zij verstaan onder duurzaamheid en zullen de volgende vragen beantwoorden: Wat is duurzaamheid nu eigenlijk? Hoe werkt het in de praktijk? Levert het wat op? Is het te betalen?

Corno Stam is commercieel directeur van facilitaire horecadienstverlener Vitam. Naast de ontzorging binnen het restaurant, draagt Vitam ook bij aan organisatiedoelstellingen waaronder vitaliteit en duurzaamheid.

Martijn de Heer is Supply Chain and Procurement Director bij Northland Power; een energieproducent die zich toelegt op het ontwikkelen, bouwen, bezitten en exploiteren van schone en groene mondiale energie-infrastructuur.

Guido Dubbeld is oud CFO van Eneco, schrijver van de duurzaamheidsthriller Onderwater 2.0.

Met deze inleiding gaan we met elkaar in gesprek over de diverse standpunten en meningen. Doel: leren, inspireren en gezelligheid.

18:30 Inloop met een hapje en drankje bij OC&C Strategy Consultants in het Groothandelsgebouw, Stationsplein 45 te Rotterdam.
19:00 Start programma

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via het contactformulier of stuur een mail naar info@rotterdamrunningambassadors.nl
(RRA leden kunnen via de activiteitenkalender op de website aanmelden)

de RRA WORK commissie
Bram Kuijpers
Frits Berkhout
Yap Chie Cheung