Connection has lost...

Rotterdam Ekiden Business Run


Rotterdam Ekiden: In een estafette-team de marathon lopen!
Bij het Rotterdam Ekiden is het mogelijk om met je collega’s mee te doen aan de Rotterdam Running Ambassadors Business Run! Een unieke gelegenheid om samen met collega’s (in één of meerdere bedrijfsteams) een sportieve en gezellige dag te beleven. Het is een evenement waar elke loper op eigen niveau aan mee kan doen. Als team loop je de marathon(afstand)!

Een Ekiden?
In een Ekiden lopen de teamgenoten afwisselend 5 km, 10 km of 7.2 km om gezamenlijk de iconische marathonafstand te volbrengen. Je wisselt niet met een estafettestokje, maar een tasuki. De tasuki is een soort sjerp of lint wat symbool staat voor de gezamenlijke inspanning en onderlinge verbondenheid. Bij het overdragen van de tasuki draag je de verantwoordelijkheid en teamgeest over aan de volgende loper.

Wanneer en waar?
Het Rotterdam Ekiden vindt plaats op zaterdag 6 juli bij het Kralingse Bos. We starten, wisselen en finishen op de atletiekbaan van Atletiekvereniging PAC, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam.

Rotterdam Running Ambassadors Business Run op 6 juli 2024
Op de wedstrijddag word je ontvangen op het Business Paviljoen waar je als team een tafel kan plaatsnemen en op de eerste rang het spektakel kan volgen. Er is een eigen bar en als team ontvang je 30 consumptiebonnen om hier gebruik van te maken. De start/finish en het wisselpunt is recht voor het paviljoen.

In het kort
  • Start: 12:00
  • 6 lopers: 5km, 10km, 5km, 10km, 5km en 7.2km
  • Georganiseerde trainingen: 15 mei en 12 juni 19:00 vanaf Atletiekvereniging PAC.
  • Ontvangst in het Business Paviljoen
  • Rotterdam Ekiden hardloopshirt
  • Professionele groepsfoto
  • 30 consumptiebonnen per team
  • Kosten business run team: €350
  • Adres: Atletiekvereniging PAC, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam
Schrijf je in als Business Team voor de Rotterdam Ekiden >>

Voorbereiding
Om goed aan de start te verschijnen kan je meedoen met 2 trainingsmomenten georganiseerd door de Rotterdam Running Ambassadors (RRA). Op de woensdagavonden 15 mei en 12 juni is het mogelijk om als team mee te trainen en krijg je tips van ervaren hardlopers en gediplomeerde trainers van de RRA.

Rotterdam Running Ambassadors
De Rotterdam Running Ambassadors is het hardlopende businessnetwerk van Rotterdam. Wil je een keer kennismaken met de Rotterdam Running Ambassadors of wil je meer te weten komen over ons? Neem gerust contact met ons op via https://runningambassadors.nl/contact.


De Rotterdam Running Ambassadors Business Run is onderdeel van het Rotterdam Ekiden georganiseerd door Rotterdamse Atletiekvereniging PAC.