Connection has lost...

Wedstrijd zonder tijd classic edition


RRA evenement


Op zaterdag 21 september is er weer de befaamde ‘Wedstrijd Zonder Tijd’, georganiseerd door de Rotterdam Running Ambassadors. Dit jaar als ‘The Classic Edition’, dus weer terug op onze mooie locatie aan de Kralingse Plas. Een sportief, competitief maar ook vooral laagdrempelig evenement waarbij introducees en andere geïnteresseerden onze gast zijn en op ontspannen wijze kennis kunnen maken met onze unieke club.

Direct aanmelden? Dat kan: Ga naar het inschrijfformulier

Over de Wedstrijd Zonder Tijd


De Wedstrijd Zonder Tijd is competitief, maar wel op een aparte manier. Het is een mooie korte run van 5 kilometer rond de Kralingse Plas. Voorafgaand aan de start geeft elke deelnemer zijn of haar streeftijd op en doet het horloge af. Vervolgens lopen we de run van 5 km rond de Kralingse Plas en wordt bij de finish de tijd genoteerd. Winnaar is niet de snelste, maar degene die het dichtst in de buurt komt van de streeftijd. En dat betekent dat iedereen kan winnen…!


Programma


De ontvangst is vanaf 9.00 u in het clubgebouw van ‘De Maas’ aan de Kralingse Plaslaan 121. We beginnen rond half 10 met een goede warming up en een korte clinic door onze eigen trainers. Om 10u precies klinkt het startschot voor de wedstrijd en gaan de lopers gezamenlijk, maar elk volgens het eigen tempo voor hun 5 kilometer rond de Kralingse plas.

Na terugkomst is er de cooling down en volgt rond 11u de prijsuitreiking. De winnaar krijgt naast de eeuwige roem ook een mooi presentje en natuurlijk de enorme Wisselbeker. Daarna is er een kort optreden van een ‘Special Guest’ en genieten we met elkaar van een luxe catering en is er gelegenheid om nog eens goed met elkaar na te praten.


impressie


Om een goed beeld te krijgen van de Wedstrijd Zonder Tijd kun je de video van de voorgaande editie bekijken.


The Road to NY21Met de Wedstrijd Zonder Tijd kan je kennis maken met onze unieke club. We vertellen je dan graag  wie we zijn, wat we doen en wat we nastreven. Je kan het meemaken en meebeleven, bijvoorbeeld door eens als gast mee te doen op een training. En als het klikt … dan ben je van harte welkom om lid te worden!

We willen je dan ook alvast iets meer vertellen over een mooie nieuwe uitdaging: ‘The Road to NY21’. Het streven is om met de gehele club ter gelegenheid van ons 4e Lustrum weer in november 2021 aan de Marathon van New York mee te doen. Via een gericht programma willen we ook een aantal nieuwe leden begeleiden en meenemen naar deze prachtige, sportieve uitdaging. Binnenkort volgt meer info op deze site!