Connection has lost...

Stimuleren van Fit Leiderschap


UITDAGEND PROGRAMMA
2021 is het jaar dat we van de start gaan met een reis die leidt naar nieuwe hoogtepunten in het bestaan van de Rotterdam Running Ambassadors. Met het thema FITTE LEIDERS bieden wij een uitdagend programma aan waarin de (aspirant) deelnemers worden voorbereid om topfit aan de start te staan bij de Rotterdam marathon 2022.

Fitte Leiders vindt zijn grondslag in drie principes die door het hardlopen worden versterkt: fysieke gezondheid, mentale weerbaarheid en sociale cohesie.
Bekijk de presentatie

CONCREET BETEKENT DIT DAT
1. nieuwe en huidige leden worden begeleid door vakkundige trainers middels een gevarieerd trainingsschema's en adviezen,
2. deelnemers geïnspireerd en uitgedaagd worden tijdens events en clinics die bijdragen aan hun doelen op het gebied van hardlopen of leefstijl,
3. sociale cohesie ontstaat vanuit het delen van zakelijke kennis, alsmede georganiseerde lezingen van inspirerende sprekers, zowel vanuit ons midden als extern.

UNIEKE ERVARING
Eind 2021 wordt de kans geboden (optioneel) om deel te nemen aan een unieke trainingservaring in het ‘Home of the Champions’ in Iten, Kenia. Vanuit het ‘High Altitude’ Training centrum van Lornah Kiplagat wordt het programma ‘trainen als een topatleet’ afgewisseld met Keniaanse hoogtepunten.

FITTE LEIDERS NIEUWSBRIEF
Maandelijks verschijnt een nieuwsbrief waarin we diverse onderwerpen behandelen binnen het kader van Fitte Leiders. Denk aan interviews, hardlooptips, voedingsitems, zakelijke doelen en een vooruitblik op evenementen, zoals clinics. Tevens worden Rotterdamse events opgenomen, die openstaan voor RRA-ers.

INSTAPMOMENTEN VOOR NIEUWE DEELNEMERS
Nieuwe deelnemers worden met open armen ontvangen. Onze leden vormen een brede vertegenwoordiging van het Rotterdamse bedrijfsleven en de Rotterdamse (semi-) publieke sector. Elk lid is vanuit zijn of haar leidinggevende of zelfstandige positie in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en promotie van de stad en versterkt de onderlinge business van de leden en hun organisaties. De RRA cultuur wordt gekenmerkt door engagement en wederkerigheid. Om nieuwe deelnemers zo snel mogelijk te laten integreren worden twee instapmomenten met een uitgewerkte introductie georganiseerd.

MEER WETEN?
Vul dan het contact formulier in.