Connection has lost...

Interview met Jacco Vreugdenhil


Kan je jezelf introduceren?
Ik ben geboren in het Westland en op mijn 18e in Rotterdam komen wonen voor mijn studie. Na mijn studie heb ik enige tijd in Antwerpen en Breda gewoond en sinds 2000 weer terug in Rotterdam. Daar woon ik met veel plezier in Hillegersberg, samen met mijn vrouw Brigitte en mijn 16-jarige dochter Bodile. Onze zoon Joep woont sinds medio vorig jaar op kamers in Rotterdam.
 
Wat kan je ons vertellen over je werk?
Vrijwel mijn hele werkzame leven heb ik voor Van Lanschot gewerkt, in diverse functies en standplaatsen. Als Private Banker begeleid ik mijn klanten (oud) directeuren, grootaandeelhouders, zzp’ers, en vermogende particulieren, met het het behalen van hun financiële doelen. Dat betekent goed inventariseren wat de financiële wensen en zorgen zijn, en daar goede oplossingen voor bieden. Beleggingen staat vaak centraal, maar ook financiëringen, het optimaliseren van de vennootschapsstructuur en nalatenschapsplanning zijn onderwerpen van gesprek.
 
Wat betekent hardlopen voor jou?
Hardlopen is voor mij de ideale manier van ontspanning. Het is altijd heerlijk om de hardloopschoenen aan te trekken, de buitenlucht in te gaan en de benen in gang te zetten. Op vakantie gaan de hardloopschoenen ook mee om de omgeving te verkennen. Ik vind het ook fijn om hardloopdoelen te stellen. Dat motiveert me om in beweging te komen en naar het doel toe te werken. Dat geeft een extra dimensie aan het ritme van alledag.
 
Wat brengt het lidmaatschap van de RRA je?
Ik ben lid geworden tussen de lockdowns van vorig jaar, en heb daardoor een beperkt aantal trainingen kunnen meemaken. Met RRA is het lopen van een individuele beleving, een sociale activiteit geworden. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me erg thuis bij RRA. Ik ervaar alle leden als open en geïnteresseerd en ervaar veel verbondenheid. Met veel plezier doe ik mee met RRA reconnect. Het lopen in wisselende duo’s is een heel leuke manier om de leden beter te leren kennen.
 
Wat zijn je doelen, zowel zakelijk als sportief?
Mijn zakelijk doel is om voor ieder van mijn klanten de trusted advisor te zijn met hoogwaardige dienstverlening. Mijn klanten zitten met een heleboel vragen zoals: “waarin moet ik wel of juist niet investeren”, “welk risico is zinvol om te nemen en welk is beter te mijden”. Ik streef ernaar dat mijn klanten mij zien als een baken die hen door al deze vragen, mogelijkheden en risico’s loodst.

Het sportieve doel is om dit jaar mijn allereerste marathon te lopen. De teller staat bij mij nog op nul en ik wil daar dit jaar verandering in aanbrengen.
 
Welke boodschap wil je RRA leden en aspirant leden meegeven?
RRA is een unieke vereniging die sport, business en het versterken van Rotterdam combineert. Het is aan ons allen om deze mooie club te versterken en uit te dragen.

<< Kan iedereen een marathon lopen? NIEUWS: 5 mei 2021 Wie kiest voor kwaliteit van leven,... >>